BEMÆRK: Disco-Greenlight er d.01-06-2012 ophørt. Denne hjemmeside er kun online for mindernes skyld.

FirmaetUdstyrBillederPriserKontakt osGæstebog


Crew 
Historien 
Links 
 

 

 

Disco-Greenlight, Har siden opstarten i 2002, satsede på et mobildiskotek som ikke er bange for at tage en stor udfordring op. Disco-Greenlight er siden hen blevet større og et mere seriøst mobildiskotek. Vi har efterhånden opbygget os et godt rø, omkring vores mange dj´s som er med ude at spille hver gang, og vores lækker behagelige lyd.

 

Vi kender alle det at med at det er umuligt at tilfredsstille alle med musikken under et job. Det har vi gjort noget ved, hver gang vi er ude til større jobs, er vi 3-4 DJ´s som kan tilfredsstille et hvert musik behov, og har over 2000 cd´er med på job, med andre ord, det er sjældent vi ikke kan spille det ønskede nr.

 

Vi kender også det med dårlig lyd. Nogle har måske oplevet et lyd anlæg til en fest, lyde meget ubehageligt, det kan for eksempel være, forvrængning ved for høj lydstyrke, diskanten er alt for skarp, bassen er væk (kan ikke følge med), eller måske at der er alt for meget bass, og alt andet lyd drukner.

Med Disco-Greenlight, får du et mobildiskotek, som har sikret at lyden i top. Vores prioritet er større på lyd og sikkerhed, end fx. lyset. Hellere fantastisk lyd, end lyd man for hovedpine af.

 

Vi sørge altid for vores udstyr er testet og klar til det næste job. Derved undgår man udstyret svigter. Vi opgradere jævnligt udstyret, så man ikke oplever det samme lys ved næste job. derved sker der noget nyt hver gang, vi er på job. Kunderne kommer altid i første række, sådan har det altid været.

 

Reference  - Blot nogle eksempler på, hvor vi har været henne og spille.

 

 

Rasmus Rask hallen

Verninge skole

Fritidscenteret Pyramiden

Abilgårdskolen

Ejbyskolen

 

 
Copyright© 2002 - 2012 Disco-Greenlight. All rights reserved.